Villa

Villa "Rudi" Bogë

Villa "Rudi" Bogë

Bogë, Pejë, Pejë
Rudi Group është një kompleks turistik në Bogë i cili ofron mundësi për pushime dhe rehati në kamp-s More info
Villa "Rugova Relax" Rugovë

Villa "Rugova Relax" Rugovë

, Pejë
Rugova Relax posedon 5 këmbshtëpiza nga druri me parking përpara ,pastaj 7 dhoma në një objekt të pë More info