General

07:20; Udhëtimi fillon me largimin nga Prishtina (New Born monument) me Mini Buss në Prizren më 11 mars 2018
08:30; Arritja në Prizren,
08: 30-9; 30; Pushimi për mëngjes do të jetë në burektoren e Qytetit te Prizrenit.

10:00: Arritja në Prevallë dhe përgatitjet për fillimin, shoqëruar nga Udhëzuesi profesional.
Snow-shoeing 2:30 min, ecje e mesme – vështire, pushimi i shkurtër i çajit, lartësia e vlerësuar 2000m . Ne ora 11:15 min, pushim i shkurt 10min, kohë për fotografi dhe disa shanse të mira për të parë disa kafshë të egra si dhi i egër (Chamonix), dhelpra etj.

13:30 min.Arritja në pikën e fundit 2.200m, burimet e lumit Lumbardhi, të cilat rrjedhin nëpër male: Prizreni, Shqipëria deri në detin Adriatik. Në rastin e dëborës së thellë burimet mbulohen me borë.
Pushim dreke (sanduiç), Duke shijuar pamjen dhe ushqimin.

14:00: Snow-shoeing kthehet përmes pjesëve të paprekura të dëborës, koha e vlerësuar 2 orë.
– Loje shperblyese per pjesemarresit , varesisht nga koha dhe disponimi i pjesemarresve.

16:00: Arritja në pikën e fillimit te ecjes, pushimi dhe kthimi për në Prishtinë.
Rreth orës 19:00: Arritja në Prishtinë, fundi i turneut.
Sugjerim: Rroba te trasha, Snacks, ujë.

Çmimet: 29.90 Euro për person me transport Prishtinë-Prevalle-Prishtinë, mëngjes, drekë dhe pajisje profesionale Kepuce- debore.
Grupi max: 15 persona.
Në rastet e pamundësisë për të vazhduar me Snow-Shoeing ju do të ndihmoheni nga ndihmes guida per tu kthyer.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment