General

Dita : E diele 25/03/2018
Nisja : 07:00 nga New Born , Prishtinë
Ҫmimi : 29.90 EUR

07:00 Nisja bëhet nga Prishtina ku do të udhëtohet me minibus drejt Pejës. Ndalesa e pare do të jetë në Radavc për një vizitë të shpellës së njohur “Bukuroshja e fjetur”. Pas vizitës së shpellës na pret një mëngjes bio (petulla,recel,djath,hajvar etj), pas mëngjesit udhëtimi jonë vazhdon drejt fshatit Stankaj.

Rreth orës 11:00 do të arrijm në Stankaj , nga ku fillon edhe Snow Shoeing.
Snow-shoeing do të zgjatë rreth 3 – 3:30 orë, pjesë mesatarisht – vështirë, pushimi i drekës dhe shijimi i pamjeve.
Për ata që nuk dëshirojn të bëjn Snow-shoeing mund të vazhdojnë udhëtimin me minibus deri në Bogë, dhe të bëjnë ecje të lehtë në fshatin turistik.

Rreth 19:00 arritja në Prishtinë, fundi i udhetimit.

Të perfshira:
– Transporti
– Mëngjesi Bio
– Dreka e paketuar
– Paisjet profesionale për Snow-shoeing
– Guida

Udhëzime :
Duhet të keni me vete :

– Rroba dhe këpucë dimri
– Rroba dhe këpucë shtese ( opsionale )

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment