General

ZIP LINE  dhe Hiking  në regjionin e Pejës.

Ҫmimi: 19.00 € p.p

 

Dita: E diele 22/4/2018

Nisja: 08:00 prej monumentit- New Born, Prishtinë

Kthimi: 19:00

 

Nisja bëhet në ora 8:00 nga monumenti i New Bornit, Prishtinë . Gjatë rrugës ne do të kemi një ndalesë të shkurtër në Radavc për ta vizituar shpellën spektakolare të sapohapur.  Pas mbërritjes në grykën e Rugovës së pari i vëjm paisjet e sigurisë dhe më pas  do të vazhdojmë me ZIP LINE (Distanca:640 metra). Pasi ta përfundojmë  ZIP LINE do kemi një ndalesë të shkurtër  për drekë. Pas drekës udhëtimi ynë vazhdon me hiking në Grykën e Rugovës.

Pasi ta përfundojmë Hiking-un , ne do të largohemi nga Rugova rreth orës 17:00.

Rreth orës 19:00 mbërrijm në Prishtinë , fundi i udhëtimit.

 

Të përfshira:

Udhëtim ditor

Dreka e paketuar

Transport komod

Guidë në gjuhën angleze

Paisjet e sigurisë

Tarifa e hyrjes në Shpellën e Radavcit

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment