Për ne

Logo Traveks Y

 

 

Traveks është një kompani turistike e specializuar në ofrimin e shërbimeve turistike. Përvoja jonë shumëvjeçare në drejtime të ndryshme ndikon në mënyrë direkte ose indirekte në kualitetin e shërbimeve tona po ashtu ,dhe në lehtësimin e vendimit tuaj  për pushime ose për përjetimin e  aventurave të reja. Ne ofrojmë,shërbime të ndryshme si fluturime,,turne,strehim,ekspedita mbrenda dhe jashtë vendit etj. Ju mund të drejtoheni tek ne për këshilla,shërbime dhe produkte të cilat vetëm ne i ofrojm në kondita dhe çmime të volitshme.

Keni nevojë për më shumë informacione? Na kontaktoni dhe na tregoni mendimet e juaja…