Ekskursion

1 ditë - Kalërim në Brod

1 ditë - Kalërim në Brod

Prishtinë
1 ditë – Kalërim në Brod  Brodi është një fshat në jug të Kosovës në rajonin e Gorës në komunë More info
1 ditë në Koman (liqen, lum dhe grill)

1 ditë në Koman (liqen, lum dhe grill)

Prishtinë
Edhe këtë sezonë verore  te gjithë të interesuarit do ta kenë  kënaqesinë e  një shetitjeje  te mrek More info
2nd Latin BOAT TRIP - Kosova DANCE Festival

2nd Latin BOAT TRIP - Kosova DANCE Festival

Përmbylle fundin e VERËS me një event ndryshe… muzikë, shoqni, udhëtim me ANIJE, pamje shumë e bukur More info
7 ditë në Kosovë

7 ditë në Kosovë

Prishtinë
Kosova, e vendosur në Ballkanin Perëndimor, është një vend multietnik me një kulturë të pasur, të la More info
8 ditë në Ballkan

8 ditë në Ballkan

Prishtinë
Gadishulli Ballkanik, gjerësisht i referuar si Ballkani, është një rajon gjeografik i Evropës Juglin More info
Bike & Truck TRIP (të Liqeni i Badovcit)

Bike & Truck TRIP (të Liqeni i Badovcit)

Traveks vazhdon me i sjell tek ju eventet me unike pas Boat Trip, Snow Jam etj, këtë verë po e fillo More info
Çdo vikend n'Brezovicë…

Çdo vikend n'Brezovicë…

Besianë/Podujevë
Çdo vikend n’Brezovicë… Sezonin e skijimit në Brezovicë mund ta shijoni çdo vikend, duke fill More info
Dare the Adventure

Dare the Adventure

Zip Line dhe Hiking në regjionin e Pejës  Dita: E Diele 16/04/2017 Nisja: 08:00 nga New Born, Prisht More info
Dare the Adventure

Dare the Adventure

Prishtinë
ZIP LINE  dhe Hiking  në regjionin e Pejës. Ҫmimi: 19.00 € p.p   Dita: E diele 22/4/2018 Nisja: More info
Hiking Friends Trip - Prevallë

Hiking Friends Trip - Prevallë

Destinacioni jonë për  hiking është Prevalla me lartësi 1515m.  E cila gjendet larg  45 min vozitje More info
Hiking Friends Trip -Stankaj-Bogë

Hiking Friends Trip -Stankaj-Bogë

Pejë
Traveks organizon hiking në bjeshkët e bukura të Rugovës ku lartësia e synuar mbidetare do të jetë k More info
Java e skijimit në Kosovë “SnowJam Week 2016”

Java e skijimit në Kosovë “SnowJam Week 2016”

Prishtinë – Brezovicë – Prishtinë Udhëtimi fillon me nisjen nga Prishtina në ditën  e hë More info