Banesa

Apartament në Arbëri

Apartament në Arbëri

Lagjia Arbëria, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info
Apartament në Kalabri

Apartament në Kalabri

Kalabria, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info
Apartament në Qendër të Qytetit

Apartament në Qendër të Qytetit

, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info