Akomodimi

Apartament në Arbëri

Apartament në Arbëri

Lagjia Arbëria, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info
Apartament në Kalabri

Apartament në Kalabri

Kalabria, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info
Apartament në Qendër të Qytetit

Apartament në Qendër të Qytetit

, Prishtinë
Përshkrimi : Gjendet në Prishtinë, në një vend të qetë. Ka 3 dhoma ( 2 dhoma të gjumit dhe 1 dhomë t More info
Hotel Abi

Hotel Abi

Prizren, Prizren
Hotel Abi posedon : dhoma të pajisura me Tv satelitor dhe minibar , internet Wi-Fi, parking falas, s More info
Hotel Amsterdam

Hotel Amsterdam

Gjakovë, Gjakovë
Në kompleksin e tij posedon me më shumë se 20 dhoma, të gjitha të rregulluara me standarde të klasit More info
Hotel Besiana

Hotel Besiana

Besiana/Podujeva, Besianë/Podujevë
Besiana është një hotel i njohur në këtë qytet i hapur që nga vitet 80-ta, posedon një numër të madh More info
Hotel Çarshia e Jupave

Hotel Çarshia e Jupave

Gjakovë, Gjakovë
Hoteli Çarshia e Jupave e ka zanafillen nga një traditë e vjetër 60 vjeçare të familjes Jupa. Hoteli More info
Hotel Cleon

Hotel Cleon

Prizren, Prizren
I vendosur në qendër të Prizrenit, pranë lumit Lumbardh, Hotel Cleon ofron një minibar, parking fala More info
Hotel Dukagjini

Hotel Dukagjini

Pejë, Pejë
Një ikonë që në vitin 1956, Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga Hotelet elitare në Kos More info
Hotel Eliza

Hotel Eliza

, Deçan
Hotel i dizajnuar në stilin modern,me një ambient të qetë dhe të sigurtë.Veqohet për shërbime dhe mi More info
Hotel Emerald

Hotel Emerald

Prishtinë, Prishtinë
Emerald Hotel është më shumë se vetëm Hotel, me resortin e vet që përfshin objekte dhe salla të taki More info
Hotel Gallateo

Hotel Gallateo

Klinë, Klinë
Gallateo është një Hotel i ri në Klinë i ndërtuar pranë lumit Drini i Bardhë dhe i rrethuar me gjelb More info
Hotel Gold

Hotel Gold

Pejë, Pejë
Ndodhet në qendër të qytetit të Pejës, ka një ambient modern dhe të qetë brenda dhe një restorant mo More info
Hotel Golden

Hotel Golden

Prishtinë, Prishtinë
Hotel Golden: është i vendosur në qendër të Prishtinës. Hotel Golden me shërbimet e ti me cilësi dhe More info
Hotel Gracanica

Hotel Gracanica

Gracanica, Prishtinë
Ndodhet 8 km nga Prishtina dhe 500 metra nga qendra e Graçanicës, Hotel Gracanica është vendosur në More info
Hotel Jakova

Hotel Jakova

, Gjakovë
Hotel Jakova me formën e kalasë është njëri ndër hotelet e njohura në këtë qytëet i cili ka filluar More info
Hotel Kosova Park

Hotel Kosova Park

Banje e Pejës, Pejë, Pejë
Hotel Park është vendosur në një pikë të qëlluar në mes të pyllit me gjëlbrim.Përveq ambientit moder More info
Hotel Kruja

Hotel Kruja

Ferizaj, Ferizaj
Inspiruar nga kalaja e Krujës hoteli gjendet në rrafshnaltë të gjelbëruar ku ju padyshim do të përje More info
Hotel Magra Austria

Hotel Magra Austria

Bogë, Pejë, Pejë
Hoteli ndodhet 1450m mbi nivelin e detit; vetëm 115 km larg nga Prishtina. Një qëndrim në hotelin na More info
Hotel Nartel

Hotel Nartel

Prishtinë, Prishtinë
Hotel Nartel ndodhet në në qendër të Prishtinës dhe është vetëm disa minuta larg nga institucionet k More info