General

Prishtinë – Brezovicë – Prishtinë

Udhëtimi fillon me nisjen nga Prishtina në ditën  e hënë 25/01/2016 ora 07:30 për në Brezovicë ku do të udhëtoni rreth 70 km. Pas mbërritjes në Brezovicë  do të akomodoheni në hotel.

Pas mëngjesit në hotel çdo ditë  do të jeni pjesëmarrës në aktivitetet e poshtë cekura nën udhëheqjen e organizatorëve.

Udhëtimi përfundon me nisjen nga Brezovica për në Prishtinë në ditën diele 31/01/2016 ora 17:00.

Aktivitetet e javës së skijimit:

  • Këshilla nga fizioterapeuti për ruajtjen e shëndetit
  • Gara me topa bore
  • Gara me Ski dhe Snowboard Freestyle,
  • Open air parties dhe night parties me DJ-s dhe këngëtar (çdo ditë 12.00-16.00 dhe  00 – 24.00)
  • Garë me goma,
  • Ski Off-piste me guide profesional dhe
  • Trajnime për të rritur dhe fëmijë (Ski dhe Snowboard).
  • Video dhe foto që do të prezentohen në rrjetet sociale, panaire kombëtare dhe ndërkombëtare dhe në media (TV,Radio, gazeta etj)
  • Ushqim dhe pije falas (ofruar nga sponzorët tanë në 2 mbrëmje)
  • Eksploro Brezovicën me Snow Cat Machine
 Hotel Molika  7 ditë – 6 netë

Lloji i dhomës

 4 ditë -3 netë

Lloji i dhomës

 3 ditë – 2 netë

Lloji i dhomës

Pansion i plotë 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4
 239€  219€  189€  169€  124€  114€  99€  89€  99€  89€  79€  69€
 Gjysmëpansion 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4
 219€  189€  169€ 149€  114€  99€  89€  79€  89€  79€  69€  59€
  Fjetje 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4 1/1 1/2 1/3 1/4
 189€  169€  149€  119€  99€  89€  79€  69€  79€  69€  59€  49€

Në çmim (për person) përfshihet transporti, akomodimi, pjesëmarrja në aktivitete të ndryshme, guide, muzikë me dj dhe muzikë live. Trajnim për fillestarë në ski dhe snowboard është falas ditën e parë.

Hotel   7 ditë – 6 netë  4 ditë -3 netë   3 ditë – 2 netë
 Partizani  99€  49€  39€
 Hostel 99€ 49€ 39€

Mëngjesi, dreka dhe darka do të shërbehet edhe në FOX Pub, 14€ për person.

Në çmim (për person) përfshihet transporti, akomodimi (vetëm fjetja), pjesëmarrja në aktivitete të ndryshme, guide, muzikë me dj dhe muzikë live. Trajnim për fillestarë në ski dhe snowboard është falas ditën e parë.

Bileta ditore : Çmimi  15 €

Në çmim  përfshihet bileta për festival, transporti, gara me topa bore, gara me ski dhe snowboard freestyle, open air parties dhe night parties me DJ-s dhe këngëtar,  gara me goma, ski off-piste me guide profesional.

Çmimi i teleferikut dhe ski lifteve

Nr Lloji i shërbimit Çmimi
1 Depozitë për të gjitha biletat e blera 2.00€
2 Ski lift bileta për 5 vozitje 3.00€
3 Ski lift bileta për 10 vozitje 5.00€
4 Teleferiku bileta 1 vozitje 3.50€
5 Ski-pas gjysëmditore prej orës 12:00 12.00€
6 Ski pas 1 ditë 18.00€
7 Ski pas 2 ditë 32.00€
8 Ski pas 3 ditë 45.00€
9 Ski pas 7 ditë 90.00€
10 Ski pas 10 ditë 110.00€
11 Ski pas sezonale 15.12.2015 250.00€
12 Ski pas sezonale 01.02.2016 200.00€
13 Ski pas sezonale 01.03.2016 150.00€

Oferta speciale:

SnowJam Week 2016

Last minute , rezervo deri më 24/01/2016… dhe përfito nga oferta speciale!

Hotel Molika | 7 ditë-6 netë | Gjysëmpansion

*Dhomë 1/4 124€/ për person

*Dhomë 1/3 141€/ për person

*Dhomë 1/2 156€/ për person

*Dhomë 1/1 199€/ për person

————————————–
Hotel Molika | 5ditë-4 netë E hënë-E Premte | Gjysëmpansion

*Dhomë 1/4  86€/ për person

*Dhomë 1/3  98€/ për person

*Dhomë 1/2 108€/ për person

*Dhomë 1/1 140€/ për person

Në çmim përfshihet transporti, akomodimi në hotel Molika, mëngjesi, darka, bileta ditore, pjesëmarrja në aktivitete të ndryshme, guide, muzikë me dj dhe muzikë live.

Trajnim për fillestarë në ski dhe snowboard është falas ditën e parë.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment