General

Traveks vazhdon me i sjell tek ju eventet me unike pas Boat Trip, Snow Jam etj, këtë verë po e fillojme me “Bike & Truck TRIP” (të Liqeni i Badovcit).

Kafen e mëngjesit të së Dieles së 30 Korrikut në ora 8:00 do ta pijmë tek NewBorn-i, ndërsa pas kafës do të vazhdojm drejt Badovcit ku udhëtimin tonë do ta prij “The Truck” (një kamion) me tingujt e muzikës nga DJ-të tonë të ndryshëm, e ne do ta përcjellim nga pas me bicikleta.
Rreth orës 11:00 mbërrijm tek plazha e gjelbërt në Badovc, ku deri në orët e mbrëmjes do ti shijojmë tingujt e muzikës nga DJ-të të ndryshëm nga Kosova dhe Shqiperia, do të ketë BBQ, not, e plot lojëra dhe aktivitete tjera.
Kthimi do të bëhet në mbrëmje.

Çmimi: 10 euro

Përfshihet: 
– Mëngjesi (1 sandwich + 1 shishe ujë)
– Pjesëmarrja në Party
– Guida

Rezervime/Pagesa në: 049 88 55 88

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment