General

Përmbylle fundin e VERËS me një event ndryshe… muzikë, shoqni, udhëtim me ANIJE, pamje shumë e bukur e natyrës dhe VALLËZIM.

Me 20 gusht 2016 Traveks  në bashkëpunim me Evolution Dance organizojnë për herë të dytë udhëtim të natyrës së tillë – Latin BOAT TRIP – Kosova Dance Festival në Liqenin e Komanit.

Përveç KËNAQËSISË, në këtë udhëtim një ditor ju do të paguani 38 euro (me transport) ose 30 euro ( pa transport) dhe do të merrni:

– Transportin me Bus (për ata që paguajnë 38 euro)
– Boat Trip
– Workshop VALLËZIMI ( mësues nga Gjermania) – Mëngjesi (sendwhich)
– 1 birrë ose 1 pije + 1 ujë
– Live muzikë ( String String & Florent Abrashi)
– Mini plazh
– Fashion Show – Dance Show – Live Music – Zumba – Lojë shpërblyese

Artistët:
– El Bachatero (Gjermani)
– Salsa Style (Gjermani)
– Evolution Dance
– String String (music band)
– Florent Abrashi (singer)
– Fetije Mehmeti Fashion Designer

Biletat mund ti bleni në:

– Traveks (në pallatin e Rinisë) – 049 88 55 88
– Evolution Dance – kontakto direkt Dafinën në 049 46 86 86

Afat i fundit për të blerë biletën 17.08.2016.

Ju lutemi që në momentin e blerjes së biletës të keni letërnjoftimin apo pasaportën me vete. Për të lehtësuar kalimin në kufi do të na duhet numri personal dhe afati i skadimit të dokumentit identifikues.

Nisja bëhet nga parkingu, mbrapa pallatit të Rinisë në ora 11:00

Kontakti: 044 484 444; 049 46 86 86 ; [email protected]
[email protected]il.com ;

Muzikë verore latine, hite verore, VALLËZIMI nga ekipa e Evolution Dance, Salsa Style, El Bachatero,mysafirë e performues nga Shipëria dhe shërbimet e Traveks ju presin me 20 Gusht 2016
P.S. Ushqimi dhe pijet shtesë mund të blihen në anije.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment