Antalya

Antalya

Things to do - general

Antalia është një destinacion turistik në Turqi dhe portë hyrëse për rajonin e saj jugor mesdhetar, i njohur si Bregu bruz për ujërat e saj blu. Gjatë epokës romake Antalia ishte një qytet port i madh; sot një metropol modern rrethohet nga fortifikime të lashta. Plazhet janë të rrethuara nga hotelet e mëdha, dhe aktivitete në natyrë që përfshijnë golf, zhytja dhe shtigjet hiking.

Country Turkia
Visa requirementsNo
Languages spokenTurkish, English
Currency usedLira
Area (km2)1417

Unfortunately there are no hotels at this location at the moment.

Unfortunately there are no self-catering offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Unfortunately there are no car rental offers at this location at the moment.