Ekskursion

Vizito Pejen dhe Festivalin Reel Rock Tour 10

Vizito Pejen dhe Festivalin Reel Rock Tour 10

Pejë
Festivali ndërkombëtar i filmit për ngjitje në shkëmbinjë organizohet në mbi 100 vende të botës në 7 More info
Vizito Prishtinën

Vizito Prishtinën

Prishtinë
Dita 1 -Në rast të mbërritjes pas dite: Në aeroport ju do të mirëpriteni nga safi ynë, dhe do të tak More info